1 mei

Oude website in een nieuw jasje!

1 mei 2011 mocht ik de eerste gasten ontvangen in B&B De Bedstay.

1 mei 2024 gaat mijn oude website, gestoken in een nieuw jasje live.

Mijn oude website in een nieuw jasje. Jet, een dierbare vriendin heeft de oude website gemaakt en er heel veel liefde ingestoken maar heeft inmiddels het roer omgegooid.

Via deze weg wil ik haar hartelijk danken voor de gezellige dagen dat we aan de website gewerkt hebben, de gekke en leuke dingen die we bedacht hebben o.a. het logo en de prachtige foto’s die ze gemaakt heeft. Dankjewel Jet – ik zal onze gezellige dagen missen! 😘

De website was dus oké maar ik wilde graag “zelf” de regie over de website dus moest de oude website omgebouwd worden. Justin en Eline van Dynalogical hebben dat met heel veel aandacht en geduld gedaan. Wat ben ik dankbaar, trots en blij dat de website nu klaar is. De oude website maar dan in een nieuw jasje. En wat het met name zo leuk maakt dat ik “snap” hoe het moet! 🤗

De reserveringspagina werkt nu beter en wat zo leuk is; ik kan er dus van alles in veranderen en toevoegen. Recepten toevoegen en blogs schrijven.

Ik hoop van harte dat jullie de “nieuwe” website mooi vinden en dat ik jullie mag verwelkomen in de oude vertrouwde B&B Bedstayop8.

Liefs Aly

NEEM CONTACT OP