REVIEWS

Zwart logo van BedstayOp8

De één gaf de ander een kookworkshop naar keuze cadeau voor haar verjaardag. En andersom een overnachting op een bijzondere plek. In Dalen bij Aly kwam het samen dankzij een mooie tip in Jan Magazine. Wat een leuke, gezellige en heerlijke avond! Wat heb je een prachtig menu voor ons samengesteld met het thema ‘hele vis” en schaaldieren. En wat ben je een leuk mens en goede gastvrouw! We komen graag nog eens terug. Dan drinken we iets minder wijn…..

Lieve groet Meriek en Annet

Twee vriendinnen

Zwart logo van BedstayOp8

We hebben genoten van je gastvrijheid, hartelijkheid, (persoonlijke) verhalen, het heerlijke diner op vrijdag, de ontspannen kookworkshop op zaterdag en de overheerlijke ontbijtjes waarbij de p.p. voor ons gevoel 5 ontbijtjes in één aan het eten waren. We gaan naar huis met fijne herinneringen en veel kookinspiratie! BEDANKT

Liefs Dames Soest (6)

Kookinspiratie

Zwart logo van BedstayOp8

Bedankt voor de gastvrije ontvangst en de goede zorgen tijdens ons verblijf. Het heeft ons aan niets ontbroken! Fijne kamer, geweldig ontbijt (room service). Tezamen met het mooie weer was het in de achtertuin goed toeven. We hebben ’s avonds heerlijk genoten van jouw kookkunsten Aly en een goed glas wijn. We begrijpen wel dat het meer is dan een hobby! Top verblijf!

Groetjes Nico en Conny

Room service

Zwart logo van BedstayOp8

Dank voor de gastvrijheid en het heerlijke eten. Het was weer een fijn weekend. Je hebt een hele fijne plek om te zijn en ook heerlijk kunt ontspannen en koken. Je passie geeft energie. Blijf mooie dingen doen en maken. We komen graag nog eens terug.

Liefs Mariska, Anne-Fleur & Simone

Passie geeft energie

Zwart logo van BedstayOp8

Wat een ervaring hebben wij deze dagen mogen beleven. De dagen gekozen door onze kinderen voor ons 50 jafige huwelijk was een schot in de roos. Alles klopte. De B&B met gastvrouw Aly, de kamer en de rustige omgeving. s’Avonds de eerste dag kregen we een etentje voorgeschoteld die klonk als een klok. Heerlijk. Op dag twee op pad. De boodschappen doen voor de kookworkshop rond vijfen. Route langs bedrijven in de omgeving met dames, elk met een eigen verhaal. Blauwe bessen, eieren, heerlijke groenten, super lekker ijs met een geweldige lunch. Als laatste, de kalveren van Wilma, wat een fijne vrouw, begaan met haar dieren. Daarvan kwam ook het vlees mee. De kookworkshop was een ervaring op zich, gezellig, leuk en lekker. Het aansluitend diner was om te smullen. Dank en komen zeker nog eens langs.

Ann & Wolter

Culinaire twee daagse

NEEM CONTACT OP