KONINGSDAG EMMEN

Wat een feest! Koning Willem Alexander en Koningin Maxima komen naar Emmen op zaterdag 27 april! Al maanden is “Emmen” en omgeving in de ban van dit Koninklijk bezoek. Alles wordt uit de kast getrokken om dit heugelijk moment tot een groot succes te maken. Winkel etalages worden op de meest geweldige manier voorzien van oranje items. Koning Willem Alexander draagt tegenwoordig een heel “hippe” blauwe bril!

Uiteraard bruist Emmen op deze dag van allerlei festiviteiten. Emmen zal het op z’n grondvesten schudden en de “turfjes” zullen dansen in het Veen!! Emmen laat zich van z’n beste kant zien, ongetwijfeld. FC Emmen laat het helaas op dit moment afweten om dit te weeg te brengen  maar toen heeft Emmen zich als een Koning gedragen als het gaat om “feest vieren”. Trots als een Koning! Zo trots was Emmen toen en is Emmen nu!

Ik weet dat er al jaren gewerkt wordt aan het item “Emmen op de kaart zetten”! Heel Nederland zal nu mee genieten van al het moois wat Emmen te bieden heeft. Voel je welkom in Emmen.

Emmen bruist wanneer het gaat om festiviteiten organiseren. In de zomer gaat er bijna geen weekend voorbij of er wordt wel iets georganiseerd. Kom naar onze mooie provincie Drenthe, Emmen en al het moois wat de omgeving  te bieden heeft.

Wij wensen Emmen, de organisatoren, vrijwilligers, beveiligers en zo veel meer mensen die dit spektakel tot een onvergetelijk event maken heel veel succes, plezier en een geweldige Koningsdag toe.

NEEM CONTACT OP