top of page
Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Kookworkshop

We hebben genoten van de BBQ workshop die wij samen hebben gemaakt. Dalen was fijn. Lalie wijn en meer. Ulevel......je wilt alle snoepjes kopen!

Lekker gegeten en heerlijk ontbeten. Kortom het was een feestje, 

Martine, Susanne en Willemien 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Vader, zoon, zoon

Een vader, zoon, zoon weekend.......om te vieren dat de jongste zoon afgestudeerd is en zich ingenieur mag noemen. Een prachtig mooie plek om dit te doen met veel elkaar om het af te maken. Dank voor de vele BBQ tips! En dan nu bedenken wat een volgende reden kan zijn om terug te komen

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Een top weekend

Genieten, gezelligheid, bourgondisch leven, inspiratie en ontspanning. Zomaar een paar kreten van hoe wij dit weekend hebben ervaren. Dank voor al je goede verzorging en openheid. Tot weerzien.

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

DRIE  

Voor de 2de keer mogen genieten van jullie gastvrijheid en deze fantastische plek. De 3de keer gaan we snel plannen en dan nemen we vrienden mee. We hebben hen lekker gemaakt met onze enthousiaste verhalen over jullie

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

nog een nachtje..

Bedstay op 8.......Even ontsnappen aan de hectiek van alledag, je ontspannen en je wentelen in de gastvrijheid.... Genieten van goede zorgen & heerlijkheden. Een super kook - BBQ workshop volgen, heerlijke wijn en bijzondere gesprekken. Wat wil een mens nog meer? Nog eens een nachtje? Sure! 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

highlights

Wat hebben wij ontzettend genoten van jullie B&B. Na een gastvrije ontvangst waarbij je ons al direct thuis liet voelen zijn onze verwachtingen dit weekend ruimschoots overtroffen. Onze highlights

  • heerlijk eten

  • heerlijke wijn

  • veel gezelligheid

  • inspirerende, leerzame BBQ workshop

  • completen en goed verzorgde kamers

  • Lekker uitgebreid ontbijt met als "star" de overheerlijke havermoutpannekoekjes

  • niet te vergeten, de M&M's maar bovenal jouw vriendelijkheid, hartelijkheid die dit weekend een echte mini vakantie voor ons maakte!

We komen heel graag nog eens terug!

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

culinair weekend 

Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke eten en ontzettend leuk concept van de BBQ workshop met voorafgaand boodschappen - fietstocht door de mooie omgeving. Heel interessant alle uitleg bij de bedrijven. Wij kijken terug op twee bijzondere dagen!

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

sauna en regendouche

Nogmaals dank voor het super goed verzorgde weekendje weg! wij hebben van alles genoten; de heerlijke bedden, lekkere sauna & regendouche onder de sterren, de gezellige en informatieve rondleiding op de verschillende boerderijen en en natuurlijk het overheerlijke eten!! wij vonden de BBQ workshop superleuk, leerzaam en gezellig met de andere dames. bedankt voor de verzorging en het lachen, Wij komen zeker nogmaals terug naar jullie prachtige Bedstay.    

Bedstay-review 10.jpg
Bedstay-review 11.jpg

reviews

bottom of page