top of page
Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Kookworkshop

We hebben genoten van de BBQ workshop die wij samen hebben gemaakt. Dalen was fijn. Lalie wijn en meer. Ulevel......je wilt alle snoepjes kopen!

Lekker gegeten en heerlijk ontbeten. Kortom het was een feestje, 

Martine, Susanne en Willemien 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

B&B vol liefde

De één gaf de ander een kookworkshop naar keuze cadeau voor haar verjaardag. En andersom een overnachting op een bijzondere plek. In Dalen bij Aly kwam het samen dankzij een mooie tip in JAN magazine. 

Wat een leuke, gezellige en heerlijke avond! Wat heb je een prachtig menu voor ons samengesteld met het thema "hele vis en schaaldieren".

En wat ben je een leuk mens en goede gastvrouw! Wij komen graag nog een keer terug. Dan drinken we iets minder wijn......

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Een top weekend

Genieten, gezelligheid, bourgondisch leven, inspiratie en ontspanning. Zomaar een paar kreten van hoe wij dit weekend hebben ervaren. Dank voor al je goede verzorging en openheid. Tot weerzien.

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Drie

Voor de 2de keer mogen genieten van jullie gastvrijheid en deze fantastische plek. De 3de keer gaan we snel plannen en dan nemen we vrienden mee. We hebben hen lekker gemaakt met onze enthousiaste verhalen over jullie

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Gastvrij zijn

Je hebt gastvrij doen en je hebt gastvrij zijn.

Aly en Pim, zijn ontzettend vriendelijk, warm en gastvrij.

Het eten was fantastisch. Een heerlijk weekend!

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Wonderful stay

Dear Aly and PIm,

Thank you so much for a wonderful stay. A perfect place for us to explore The Dutch landscape especially The hunebedden (we're archaeologists so these are very cool!)

And.....thank so much for the amazing food!!

We"ll not forget our staywith you and won't hesitate to recommend Valsteeg 8 to others 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

B&B vol liefde

Op de valreep van de zomer heerlijk genoten van de B&B vol liefde!

We hebben het zo naar ons zin gehad en wat een prachtige locatie! en zo heerlijk rustig en jullie gastvrijheid is op en top! Willen eigenlijk niet meer weg maar helaas komt aan alles ook weer een eind.

Wanneer fietsen weer een optie is zullen wij het hier als optie houden, zodat we ook nog meer van de omgeving kunnen zien. Nu was het mooie weer leidend en konden we heerlijk van de tuin en zwembad genieten. 

Bedankt voor alles! 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Dikke duim
omhoog

Jij hebt ingredienten in ons leven gestopt, die ik voorheen vermeed (asperges)

Wij hebben naast geleerd en genoten ook nog 's gelachen

bedankt voor de liefde die je in deze B&B stopt!

(dikke) duim omhoog

Bedstay-review 10.jpg
Bedstay-review 11.jpg

reviews

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Nog een nachtje..

Bedstay op 8.......Even ontsnappen aan de hectiek van alledag, je ontspannen en je wentelen in de gastvrijheid.... Genieten van goede zorgen & heerlijkheden. Een super kook - BBQ workshop volgen, heerlijke wijn en bijzondere gesprekken. Wat wil een mens nog meer? Nog eens een nachtje? Sure! 

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Highlights

Wat hebben wij ontzettend genoten van jullie B&B. Na een gastvrije ontvangst waarbij je ons al direct thuis liet voelen zijn onze verwachtingen dit weekend ruimschoots overtroffen. Onze highlights

  • heerlijk eten

  • heerlijke wijn

  • veel gezelligheid

  • inspirerende, leerzame BBQ workshop

  • completen en goed verzorgde kamers

  • Lekker uitgebreid ontbijt met als "star" de overheerlijke havermoutpannekoekjes

  • niet te vergeten, de M&M's maar bovenal jouw vriendelijkheid, hartelijkheid die dit weekend een echte mini vakantie voor ons maakte!

We komen heel graag nog eens terug!

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Culinair weekend 

Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke eten en ontzettend leuk concept van de BBQ workshop met voorafgaand boodschappen - fietstocht door de mooie omgeving. Heel interessant alle uitleg bij de bedrijven. Wij kijken terug op twee bijzondere dagen!

Bedstay-op-acht-logo_edited.png

Sauna en regendouche

Nogmaals dank voor het super goed verzorgde weekendje weg! wij hebben van alles genoten; de heerlijke bedden, lekkere sauna & regendouche onder de sterren, de gezellige en informatieve rondleiding op de verschillende boerderijen en en natuurlijk het overheerlijke eten!! wij vonden de BBQ workshop superleuk, leerzaam en gezellig met de andere dames. bedankt voor de verzorging en het lachen, Wij komen zeker nogmaals terug naar jullie prachtige Bedstay.    

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page